vineri, 23 noiembrie 2012

(01) Firme publicitare cu staif



*  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *
*      Retineti ca  aveti acces la TREI BLOGURI  si UN WEB SITE "ROSCA'S"                            
*                 3) Restaurari rame antice       (specializat)                                                    
*                 4) ROSCAS     (web site-ul oficial al firmei ROSCAS SRL)                        
*                                                                                                                                          
*  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  * 




De inspiratie anglo-americana, firmele publicitare "ROSCAS" sunt manufacturate in Romania, doar la comanda, de catre ROSCA'S SRL din Craiova. Asa precum este evident, firmele, placile, panourile si totemurile noastre se deosebesc fundamental de banalele si adesea respingatoarele firme luminoase care au invadat Romania. Gravate manual si/sau sculptate artistic, pictate, aurite, argintate sau metalizate in cupru sau alama, firmele ROSCAS reprezinta fara indoiala Rolls Royce-ul signalisticii romanesti.

Daca doriti sa va diferentiati de concurenta dvs, daca doriti sa comunicati lumii cat de rare si speciale sunt produsele si serviciile dvs., atunci mai devreme sau mai tarziu cu siguranta veti avea nevoie si de serviciile noastre pentru ca noi nu va vindem o simpla firma, ci ceea ce firma noastra poate face pentru business-ul dvs. Cu o experienta internationala de douazeci si doi de ani in spate, produsele ROSCAS au ajuns sa reprezinte intruchiparea calitatii, rafinamentului si bunului gust.

O simpla (si mereu perfectibila) HARTA a SITEULUI acestuia arata ca mai jos. Pentru a accesa un domeniu sau altul, faceti click pe numele sectiunii respective si ea e va deschide intr-o fereastra separata. Aceste linkuri vor deveni active pe masura ce voi popula rubrica respectiva cu informatii utile dvs.Va invitam sa mai reveniti pe blogul Firme Publicitare Roscas.



PRECURSORII FIRMELOR NOASTRE   




FIRME PUBLICITARE COMERCIALE








PLACI  REZIDENTIALE




PLACI INEDITE, CADOURI ORIGINALE





       MARTURIILE CLIENTIOR FIRMEI ROSCAS




Va recomand sa urmariti si restul postarilor apartinand acestui blog. Ele sunt listate in arhiva blogului,  situata pe manseta din dreapta si sunt numerotate in ordinea publicarii lor. Un numar de patru materiale (numerele 7, 8, 9 si 10) au fost preluate de pe blogul "Rame Roscas", unde au fost publicate in 2010 si 2011 fara a-si avea cu adevarat locul acolo, printre rame si alte subiecte dedicate lor.
Intre timp am creat alte doua bloguri noi pentru a evita sa mai amestec lucruri diferite pe o singura scena. Pentru cei curiosi, dau mai jos numele si linkurile spre alte doua bloguri care-mi apartin.

si

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu